Εργοστάσιο βουρτσών καλωδίων Weixuan Hefei

 

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

 

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Ποιοτική διαχείριση:


1. Οι τέλειες βιομηχανικές βούρτσες έχουν τον αυστηρό και λεπτολόγο ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας παραγωγής, για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων.


2. Οι τέλειες βιομηχανικές βούρτσες φέρνουν στον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, ο οποίος μπορεί να εξετάσει την ποιότητα κάθε μηχανής.


3. ISO9001: 2000 πιστοποίηση συστημάτων

 

Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

 

 

Περιεχόμενο εργασίας υπηρεσιών μεταπωλήσεων

Κατ' αρχάς, επεξεργασία διαταγής

1, όταν πρότεινε ο πελάτης που ρωτήθηκε τη Ann που στάλη για να παραχθεί από την υπηρεσία μεταπωλήσεων σύμφωνα με το τμήμα παραγωγής τη γρηγορότερη ημερομηνία σχεδιασμού, για τους πελάτες για να κάνουν μια καλή εργασία στη διαταγή που σχεδιάζει το ντοκιμαντέρ, για μερικές επείγουσες διαταγές από το διευθυντή των ρυθμίσεων λογιστικού ελέγχου στην ενιαία παραγωγή και να εστιάσουν να κάνει μια καλή καταδίωξη εργασίας, να εξασφαλίσει έγκαιρο ποσοστό παράδοσης αγαθών συνεχίζει να αυξάνεται.

2, για τις πιθανές ανωμαλίες γραμμών διοικητικών μεριμνών πιάνουν ακριβώς, για τους πελάτες για να επιλέξουν τις λογικότερες διαδρομές διοικητικών μεριμνών, στην έγκαιρη επικοινωνία απαιτήσεων πελατών με τις επιχειρήσεις διοικητικών μεριμνών, όπως η εμφάνιση των ανωμαλιών για να ενημερώσουν εγκαίρως τον πελάτη, για να εξασφαλίσουν παράδοση για έγκαιρος και ακριβής.

3, απόγευμα κατά το ήμισυ μετά από τρία σταματημένος προτού να αποτύχει μια πληρωμή ενιαίας, διαταγής πελατών στην αποστολή, για να καλούν εκ των προτέρων για να ενημερώσουν τον πελάτη, ο πελάτης έχουν απαιτήσει την παράδοση των καθυστερούμενων, για να συλλέξουν αμέσως, να δηλώσουν την επιχείρηση, η επιχείρηση εγγύησης και για να καθορίσει τον παίζοντας χρόνο είναι όχι περισσότερο από για τρεις ημέρες μπορεί να σταλεί, για τη μικρή ποσότητα ή τους ασταθείς πελάτες αποβάλτε τις αποστολές καθυστερούμενων πρέπει να τιμολογήσει σταματημένος προτού να δηλώσει αμέσως ένας ενιαίος την αποθήκη εμπορευμάτων, κάνει μια καλή εργασία σε μια έγκαιρη συσσωρευμένη συσκευασία.

4, όπου ένας πελάτης εμφανίζεται ανώμαλη σειρά πρέπει να αλλαχτούν, να αφήσουν τον πελάτη να ακυρώσουν αμέσως ενιαίος, το τηλέφωνο για να ακυρώσουν τη σειρά να καταγραφεί και να ενημερωθεί η επιχείρηση, από συγκεντρωμένη την επιχείρηση ανάγκη συντονισμού να αναβληθεί η αποστολή της σειράς, να αφήσει τις έγκαιρες ρυθμίσεις αποθηκών εμπορευμάτων για την περιοχή αποθηκεύεται.

5, η ανάγκη να είναι η παραγωγή των μεγάλων διαταγών εφαρμοσμένης μηχανικής, που παίζει περισσότερο από το τετράγωνο 50% μπορούν να τακτοποιηθούν σε μια ενιαία παραγωγή, τέτοιες διαταγές μπορούν να απαιτήσουν την παραγωγή της προτεραιότητας σχεδιάζοντας το ένθετο ενιαίο, πριν από την παράδοση για να παίξουν τα χρήματα.

6, όπου οι πωλήσεις των μεγαλύτερων και σταθερών πελατών, έγκαιρες διαβουλεύσεις με την επιχείρηση για την πίστωση εφαρμογής πελατών, ξεπερνούν το πιστωτικό ποσό για να μην στείλουν, εάν οι πελάτες χρειάζονται την περιοχή επιβολής για να κάνουν μια καλή εργασία στην εγγραφή της αλλαγής του τόπου της παράδοσης στη διαταγή δείχνουν υπενθυμίζουν στην αποθήκη εμπορευμάτων που επιβάλλεται στην προσοχή.

7, που ανέφεραν ότι το πρόγραμμα ήταν, ολοκληρώνουν την αρχειοθέτηση προγράμματος για την εγγραφή και από το καθήκον ο διευθυντής για να ελέγξει την υπογραφή και στην περίοδο αρχειοθέτησης κάνει μια καλή εργασία στην αντίστοιχη επίβλεψη, εάν το ίδιο πρότυπο παρόμοιο με αυτό των μαζικών διαταγών, ειδοποιεί αμέσως το διευθυντή στο καθήκον και την επιχείρηση και καθορίζει τα μέτρα επεξεργασίας.

Δεύτερον, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

1, οργάνωση υπηρεσιών μεταπωλήσεων μια άμεση επικοινωνία πελατών, οργάνωση ένα πρόσωπο για να παρέχει τις τεχνικές συμβουλές και να δεχτεί τις καταγγελίες πελατών. Κατά λήψη των κλήσεων πελατών, του fax, των προφορικών και άλλων μορφών επιστολών, καταγγελιών, την προσωπικό πληροφοριών πρέπει να συμπληρώσει τις «καταγγελίες πελατών που χειρίζονται», υποβληθείς στις μεταπωλήσεις την υπηρεσία.

2, μεταπωλήσεις λαμβάνοντας των πελατών καταγγελίας χειρισμού καταλόγων «συντηρούν και εξετάζουν τον πελάτη ανατροφοδοτούν, οι καταγγελίες αναλύθηκαν, οι γενικές ποιοτικές καταγγελίες ρωτούν αμέσως τον ίδιο κατάλογο αριθμού batch, τον κατάλογο που γεμίζουν αμέσως με τις απαιτήσεις της παράδοσης προσωπικού ποιοτικής επιθεώρησης είναι συνδεμένο με τη δοκιμή, όπως οι παρόμοιοι ρωτημένοι πελάτες προβλημάτων αμέσως για να μην επιστρέψει το προϊόν εν λόγω, κανένα παρόμοιο πρόβλημα για να επικοινωνήσει εγκαίρως με τους πελάτες και την επιχείρηση που επεξεργάζονται έξω την άποψη, που διαμορφώνεται αφότου συμπληρώνουν οι συμβουλές επεξεργασίας τη διαχειριζόμενη» έναρξη καταγγελίας πελατών η διαδικασία πληρωμής.

3, εάν υπάρχει κανένας η ίδια αποθήκη εμπορευμάτων καταλόγων batch, προσωπικό υπηρεσιών μεταπωλήσεων μπορούν να απαιτήσουν τους πελάτες για να μεταφέρουν τις φωτογραφίες των προϊόντων εν λόγω, και επιστρέφουν τα προϊόντα, ήταν στον τοίχο του δακρυ'ου από την παράδοση συσκευασίας πίσω στην επιχείρηση, και για να φωτογραφίσουν την προκαταρκτική ανάλυση κρίσης, έως ότου συνδέεται το προϊόν με τη δοκιμή δοκιμής, καθορίστε την καταγγελία πελατών και την απόδοση της ευθύνης.

_εκτός αν ο επιχείρηση λειτουργία οφειλόμενος, έμπορος ή μεταπώληση υπηρεσία πελάτης να εξηγώ γιατί, εάν Αυτός ανήκω ο λειτουργία ο επιχείρηση προκαλώ κοντά, από ο ακόλουθος διαδικασία.

(1) στο ζήτημα της ποσότητας, παράδοση, μεταφορά, κ.λπ., από την υπηρεσία μεταπωλήσεων ή τον έμπορο.

(2) αφορά μόνο τα ποιοτικά προβλήματα κατασκευής από τους εμπόρους οι ίδιοι που επεξεργάζονται και τη επίβλεψη επιχείρησης πωλήσεων και την εφαρμογή, οι έμποροι δεν χειρίζονται ή χειρισμένος εσφαλμένα χειρισμένος από την ενεργούσα επιχείρηση πωλήσεων, όλες οι δαπάνες από τον έμπορο αντέχουν.

(3) αφορά τις διαφορές ποιότητας των προϊόντων, προϊόντα ήδη στον τοίχο και στέλνει στο προϊόν χωρίς σαφή ποιοτικά προβλήματα, την επιχείρηση που στέλνεται το προσωπικό στη σκηνή που εξετάζει, επεξεργαμένος από τις απόψεις, και συσκέπτεται με το σχέδιο επεξεργασίας εργοστασίων, όπως τα εργοστάσια δεν συνεργάζεται με την επεξεργασία, από την επιχείρηση Xianxingpeifu πωλήσεων, η γενική αναλογία πληρωμής δεν είναι υψηλότερη από 50% και στην αφαίρεση αγαθών εργοστασίων.

(4) μετά από τον πελάτη οι καταγγελίες, πρέπει να δοθούν μέσα σε 24 ώρες για να δώσουν στους πελάτες μια απάντηση, το γενικό πρόβλημα στην ημέρα για να βρούν μια εφικτή λύση, ένα σημαντικό ποιοτικό ατύχημα πρέπει να είναι μέσα σε 3-5 ημέρες για να έρθει επάνω με μια εφικτή λύση.

(5) στις καταγγελίες πελατών μετά από την επεξεργασία, το παραδεκτό του προσωπικού να είναι θα χειριστεί την περίπτωση που καταγράφονται στο ερωτηματολόγιο του βαθμού ικανοποίησης πελάτη, και τον πελάτη στις σειρές επεξεργασίας καταγγελίας πελατών, στήλη υπογραφών επιβεβαίωσης πελατών "" που επιβεβαιώνεται πρέπει την υπηρεσία παράδοσης που κατατίθεται μετά από στα αρχεία.

(6) ταυτόχρονα με την περίπτωση που εκδίδεται «έναν διορθωτικό και τα προληπτικά μέτρα της επεξεργασίας», των καθοδηγημένων σχετικών τμημάτων για να λάβει διορθωτικά ή προληπτικά μέτρα, και να ακολουθήσουν την επίδραση εφαρμογής.

Τρίτον, επιστροφή των ελαττωματικών αγαθών

Οι πελάτες που χρειάζονται την ανάγκη για την επιστροφή συμπληρώνουν έξω τη «επιστροφή η αίτηση υποψηφιότητας και στέλνουν με φαξ στον επιχειρησιακό βοηθό, διευκρινίζουν τον επιστροφής τύπο, ποσότητα, ο λόγος για την επιστροφή, κάνουν την επιβεβαίωση από την επιχείρηση, όπου μια διαταγή για περισσότερο από τρεις μήνες, η ίδια batch προϊόντων λιγότερο από 12 και ο κατάλογος χωρίς την ίδια batch προϊόντων προϊόντων δεν θα επιστραφούν, μετά από το επιχειρησιακό προσωπικό και το διευθυντή καθήκοντος που επιβεβαιώνεται αφότου ο λογιστικός έλεγχος είναι βοηθητικά επιχειρησιακά ανοικτά backorders και ενημερώνουν τον πελάτη για να τακτοποιήσουν την επιστροφή. Το προσωπικό αποθηκών εμπορευμάτων εργοστασίων σύμφωνα με την αποδοχή παραλαβών και επιστροφής πωλήσεων, όλα τα αγαθά πρέπει να είναι ένα ένα. Η επιθεώρηση μετά από να περάσει από τις παραλαβές αποθηκών εμπορευμάτων, κάνει μια καλή εργασία των αρχείων RMA όπως η περίπτωση των λόγων για την παραγωγή της επιστροφής επιθεώρησης ελαττωματικών προϊόντων και ο πελάτης εξηγεί ότι η κατάσταση μπορεί να αρνηθεί να δεχτεί τα αγαθά.

Τέταρτο, η ποιότητα εκδίδει τις διαχειριζόμενες οδηγίες

1 από τις γενικές ποιοτικές καταγγελίες του πελάτη και τις προσδοκίες πελατών καθώς επίσης και τα αποτελέσματα της επεξεργασίας, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων μπορούν να αποφασίσουν, 1 υποστήριξη ~3 της πληρωμής της απόφασης. Τρία ανωτέρω που εφαρμόζονται στα ανώτατα στελέχη επιχείρησης και τους διευθυντές στο καθήκον.

2 από τις σημαντικές ποιοτικές καταγγελίες του πελάτη και τις προσδοκίες πελατών, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα της επεξεργασίας, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για να εκθέσει αμέσως το διευθυντή Xiang Zong, και σαν βάση για τη διοικητική αναθεώρηση.

Πέμπτος, και επικοινωνίας και εξυπηρετήσεων πελατών αρχεία, από μετά από την υπηρεσία πωλήσεων διαχείριση αρχείων.

Έκτος, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων επιστροφής επίσκεψη.

1 μετά από την υπηρεσία πωλήσεων πληρώνει μια επιστροφής επίσκεψη από τον έμπορο.

2 μια επιστροφής επίσκεψη πρέπει να έχει τους ακόλουθους όρους.

1) για να καταλάβει τον εταιρικό πολιτισμό της επιχείρησης.

2) γνωστός με τη φιλοσοφία υπηρεσιών της επιχείρησης.

3) στην κατασκευή ταπετσαριών οι διαδικασίες είναι πολύ καταλαβαίνοντας.

4) να επιβεβαιώσει την ποιότητα της ταπετσαρίας είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί τη σωστή θέση.

5) μπορέστε να κρίνετε την ποιότητα του φέροντος προμηθευτή κομμάτων πεζοδρομίων πατωμάτων, πεζοδρόμιο, πελάτης.

χρόνος επίσκεψης 3 επιστροφής. Η πρώτη εβδομάδα, ο πρώτος μήνας, ο πρώτος μήνας, ο τρίτος μήνας, ο έκτος μήνας, ο χρόνος τέσσερις, μετά από την ολοκλήρωση της οικοδομής.

επίσκεψη 4 επιστροφής. Λάβετε μια επιστροφής επίσκεψη, για να καταλάβετε το περιεχόμενο της επιστροφής επίσκεψης. Στη μικρότερη χρονική περίοδο για να επισκεφτεί τον πελάτη. Μην για να δεχτεί οποιαδήποτε δώρα ή χρήματα στους πελάτες. Ολοκληρώστε μια υποχρέωση επιστροφής επίσκεψης με την απαραίτητη ευγένεια. Σωστά σαφώς συμπληρώστε μια επιστροφής επίσκεψη, και κάνετε μια καλή εργασία της αρχειοθέτησης.

Έβδομος, η πρόληψη των ποιοτικών προβλημάτων.

Προσκαλέστε τους ανθρώπους για να γράψετε «το εγχειρίδιο ποιοτικού ελέγχου», εγκαίρως στην επιχείρηση και σχετική με την τον έμπορο κατάρτιση προσωπικού.

Πιστοποιήσεις
 • Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

  Πρότυπο:ISO9001:2008

  Αριθμός:117 17 QU 0314-06 ROS

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-06-29

  Ημερομηνία λήξης:2020-06-28

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Wire brush production and sell

  Που εκδίδονται από:Shanghai Ingeer Cerification Assessment Co.Ltd.

 • Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-01-01

  Ημερομηνία λήξης:2019-01-01

  Που εκδίδονται από:阿里巴巴(中国)网络技术有限公司

 • Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

  Πρότυπο:Patent

  Αριθμός:7081069

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-03-13

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Grass trimmer machine

 • Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

  Πρότυπο:Patent

  Αριθμός:ZL 201720406237.9

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-04-18

  Πεδίο εφαρμογής / Range:abrasive disc brush

  Που εκδίδονται από:State Intellectual Property Office (SIPO)

Στοιχεία επικοινωνίας
Hefei Weixuan Wire Brushes Co., Ltd.

Τηλ.:: 86--15856380984

Φαξ: 86-551-67694713

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)